Fru Blåresept


Jeg blir sååååå drit forbanna på noen av systemene i Norge! Når man endelig har funnet en allergipille som funker perfekt, så skal de plutselig slutte å gi den på blå resept? Fordi den funker for godt da, eller?

Jævla byråkrati, gi meg pillene mine!

(jada, jeg skal gå til legen og jeg skal finne noe som funker like bra, jeg måtte bare få ut gørra som jeg, av medlidenhet, ikke slengte over den stakkars apotekteknikeren i dag tidlig, for det var jo slett ikke hennes skyld og det greide jo min trøtte hjerne å oppfatte før eksplosjonen kom, og takk og pris for det.)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s