Morgenstemning

Livet på landet. Med soloppgang i øst, nyklippet gress, kråker og måker som krangler i lufta, hester som beiter og ei dame og to små hunder som liker å være ute så tidlig på morran.

Da jeg oppdaget at de som har klippa grøftekantene faktisk har latt prestekravene stå igjen, ble jeg så rørt at jeg måtte sette meg ned litt. Akkurat der. Midt i grøftekanten.

Det er tydeligvis en ferie rett rundt hjørnet. Intet annet enn tanken på flere sammenhengende dager uten vekkerklokke, kan få meg så ut av balanse.

Eller. Nå juger jeg litt. Jeg har fortsatt sjøgang i hodet etter helgas Færderseilas og må holde meg fast i ting mens jeg går. Atten timers seilas og tre døgn i båt sitter tydeligvis godt fast i denna skrotten, men det er verd hver en svimmel følelse.

Det var stort sett vindstille på fjorden, en magisk rød solnedgang, ei nise som viste seg frem for oss, nesten fullmåne og uendelig bølgeskvulp. Det var hundrevis av fine seilbåter, glade folk, champagne, rom og stekt bacon, og det var festival med Vinnie som avslutning.

Og snart er det ferie.

Jeg føler meg superheldig. ❤️

xxx

Fru Pérez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s