Fru Inspirert!

http://pinterest.com/pin/24769866672552411/
Jeg blir så glad av dager som i går!
Jeg var på Oda-nettverkets Inspirasjonsdag og i motsetning til i fjor, ble jeg veeeeldig fornøyd og inspirert. En sprudlende og flott Dora Thorhallsdottir ledet oss gjennom dagen, og foredragsholdere som Astrid Nøklebye Heiberg, Cecilie Vanem (Gratulerer med Odaprisen!) og Tor Haugnes greide å holde meg interessert hele tiden. Jeg LO til og med. Høyt! Flere ganger!
Jeg kan være litt sær på slike ting. Jeg har alltid så store forventninger både til folk, innhold og måten ting blir formidlet på og når de ikke helt holder (mine) mål,  hender det at jeg forsvinner inn i telefonen og leser nyheter og mail i stedet for å høre på hva som blir sagt. I går gjorde jeg ikke det i det hele tatt, og det bør de som sto på scenen ta som et stort kompliment. Ok, jeg twittra noen ganger i ren glede, men ellers holdt jeg fokus. 
Noe annet jeg ble litt ekstra glad for i går, er at  jeg gang på gang oppdager at jeg kjenner SÅ mange fine folk! Folk jeg jobber sammen med, folk jeg har jobbet sammen med  – og folk jeg har møtt via bloggen, via Facebook, via Twitter, via Instagram, via LinkedIn, via folk jeg har blitt kjent med via via alle disse mediene…. Kort sagt, folk jeg har oppdaget og blitt kjent med gjennom nye kanaler og som jeg føler jeg kjenner selv om vi kanskje ikke har møttes før. Eller ikke møttes mer enn en gang. Det er ganske hyggelig å kjenne folk man egentlig ikke kjenner! . 
Disse kjente ukjente, som jeg pleier kalle dem, begynner faktisk og bli en ganske stor del av livet mitt – og selv om jeg selvfølgelig har de gamle, gode vennene som jeg alltid har hatt og som jeg setter umåtelig pris på, er det veldig berikende å bli kjent med helt nye på helt nye måter. Jeg føler også at jeg dytter den trygge indre sirkelen av livet mitt, litt lengre ut og gjør den større. Selvsagt er den aller, aller innerste sirkelen fortsatt den jeg holder nærmest hjertet, men jeg kjenner at den beveger seg. Om det er en konsekvens av det å bli voksen eller om det er den nye digitale hverdagen som gjør at sirkelen min blir større, er ikke godt å si. Konklusjonen er at jeg liker det. 
Jeg liker det og jeg har endelig forstått nytteverdien av nettverk. Eller, jeg har forstått verdien for lenge siden – jeg har nettverket siden jeg gikk på videregående, men jeg har bare ikke tenkt på det på den måten jeg tenker på det nå: At nettverk kan gi  andre gleder enn en ny jobb – det kan gi gleder i form av vennskap og kunnskap.
GOD HELG! 

3 kommentarer om “Fru Inspirert!

  1. Du har rett og slett skrevet blogginnlegget mitt – så fantastisk HERLIG! 🙂 Du trakk frem akkurat de tre jeg likte aller, aller best, og du trakk frem nettopp dette med de kjente ukjente som har en utrolig stor plass i hjertet mitt! DU er jo en av disse, som du vet, og en av de kjipe tingene med i går, var jo at det var så mange folk der hele tiden, så det var så vanskelig å tråkke rundt for å finne de man hadde lyst til å snakke masse med. Som f.eks. deg! Men takk for klemme, for at jeg fikk se ditt blide åsyn – og for at du har oppsummert dagen så fint i bloggen din. Setter stor pris på både bloggen og deg, og ønsker dere begge (hihi) en god helg! ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s