Fru Enogførr og forandret

Jeg er ikke så begeistret for serier. Jeg har egentlig aldri vært det, enten de går på tv eller kommer i store bokser som man kan kjøpe og bruke timevis på å se om og om igjen. Det er muligens fordi jeg er alt for utålmodig til å vente til siste episode med å få løsningen på mord og mysterier. Eller om de elskede FÅR hverandre. Lange filmer har samme effekt. Det er en pine å sitte og vente på slutten. Joda, det skjer jo ting som er verd å få med seg på veien mot slutten – men jeg blir så rastløs!
Jeg var sånn med bøker før også. Leste slutten først, sånn at jeg slapp å pine meg gjennom 400 sider for å finne ut hvordan det gikk til slutt. Jeg er forsåvidt glad jeg har sluttet med det, det må jo gå an å styre seg litt mener jeg. Hallo, jeg er enogførr. Jeg trenger ikke ha det travelt.
Apropos enogførr så har det skjedd noe på seriefronten også. Som med så mye annet rart som kom rekende på fjøl den dagen jeg våknet og var 40, har jeg også faktisk plutselig funnet gleden i å sitte time etter time og se på en serie. Som Drop Dead Diva for eksempel. I utgangspunktet så omslaget kjempedøllt ut, og greia med å komme tilbake i en annens kropp var helt idiot, men så _tok jeg meg tid_ til å sitte rolig og se en episode – og VIPS, du! Der var jeg hekta! 
Jeg gikk rundt hele dagen og gledet meg til å komme hjem for å se videre hvordan Jane Bingum hadde det og om hun fikk sagt til Grayson at hun egentlig er Deb – og for ikke å glemme den fantastisk venninnen hennes, Stacy! Konemor sa det, hun: «Kunne vi ikke bare leid henne til å være her hjemme og si rare ting?» (Jeg burde blitt fornærmet, jeg mener, jeg sier jo ganske mye rart jeg også, men det er kanskje greit med litt konkurranse på den fronten..) Hun har en helt utrolig morsom karakter i serien og uten henne vet jeg faktisk ikke om jeg hadde orket sett den ferdig. Joda, jeg liker Jane og jeg liker Grayson, men uten Stacy hadde det ikke blitt like sjarmerende og latterfylt. 
Da vi så siste episode på Netflix ble jeg lei meg. Både på grunn av slutten og fordi det VAR slutt, men så oppdaget jeg til min store glede at det finnes FLERE sesonger! Oh joy! Gjett hvem som skal se dem, alle sammen, på rekke og rad, kveld etter kveld! Jeg skal faktisk draaaaaa det ut sånn at jeg kan se på hver dag, leeeenge. Mens jeg venter på neste sesong, skal jeg se ferdig Pretty Little Liars. Litt teit serie, men samtidig er jeg neeesten på nippet til å google hvem som står bak de mystiske meldingene. Engasjert? Åjada,. 
Det er faktisk ikke til å tro.
Hva blir det neste? At jeg begynner å gå på kino? (Får fnatt av å måtte sitte rolig og holde munn i over en time.)
Jeg skal i alle fall ikke banne på noe lenger. Det er tydeligvis ikke bare på film at mirakler skjer.

8 kommentarer om “Fru Enogførr og forandret

 1. hahaha – herlig innlegg, igjen, Anne 🙂 Og Drop Diva'n har jeg faktisk hatt akkurat samme erkjennelse med. Jeg så omslaget og tenkte «kriiiise, det der skal jeg aldri se!» Og så ble jeg nøden på en ny serie en kveld, og så en episode – og resten er historie. Jeg er faktisk ferdig med alle sesongene, og venter nå på at de skal gjøre om på avgjørelsen om at sesong 5 er kansellert. Kos deg du, fining!

  Liker

 2. Åhhh, er det sant? Kansellert? Jeg vet ikke helt hvilke sesonger jeg har sett, jeg.. men jeg tror det er tre. Må sjekke. Men da har jeg kanskje TO sesonger igjen! Jeeeeeeeei! :DD

  Takk forresten. ❤ Klem!

  Liker

 3. Takk for at denne herlige bloggen dukket opp i min vei for et par dager siden, da jeg lette etter noe på nettet! Måtte lese meg litt bakover og har hatt en salig blanding av latterkuler og tårer i øyene mens jeg har lest 🙂 Du har herved en ny leser. klem

  Liker

 4. Psssst – om du vil, så kan også Blogger-bloggene nå få Disqus-kommentarfelt enkelt og penkelt 😉 Da får de som legger igjen en kommentar hos deg, varsling om at noen har svart på deres innlegg, samt kan logge inn med flust av forskjellige tjenester. Bare et tips om du ønsker deg slikt 😉

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s