Fru Instaback again

Selvfølgelig. Jeg er jo det svakeste mennesket på Guds grønne jord, men det får faktisk bare bli mitt problem. Det som er et større problem enn at jeg fysisk er tilbake på Instagram er jo det faktumet at jeg gang på gang sier BLA BLA BLA BLA og prøver å overbevise meg selv om at BLA BLA BLA og så ender det gang på gang med at jeg driter meg ut og psykisk retter tunge til meg selv. 
Nu vel. Drit til side – jeg er til stede i alle kanaler igjen og jeg gidder ikke si noe mer om den saken. 
Hvorfor Tuppelure Tiara? Vel. Fru Perez den tredje ble litt overkill. 

God helg!

4 kommentarer om “Fru Instaback again

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s