Fru Godsøndag

Akedag i Vollen – for store, små, to- og firbente

Mor til ære – flagget til topps! 

Alltid beredt, i tilfelle vaffeloverdose! 

Røde kinn, kalde tær og vaffelmage etter en nydelig dag ute i sola. Jeg er så privilegert som har så mange gode venninner, som har flotte menn, snille barn og søte hunder – som igjen blir en del av min omgangskrets! Å møtes sånn på en søndag, fyre igang vaffelpressa, drikke kaffe i kald februarsol mens vannet drypper fra taket og minner oss på at snart, SNART er våren her, ake, le, base i snøen og snakke om alt mellom himmel og jord, det er godt for både kropp og sjel.

Kanskje satte jeg litt ekstra pris på dem i dag. At mitt første idol og verdens vakreste stemme døde i natt, gjorde meg faktisk (overraskende) trist. Jeg pleier ikke la kjendisers dødsfall gå spesielt innpå meg, men denne gangen var det noe som traff midt i magen. Selvsagt stopper jeg opp og tenker over det når noen jeg bare har sett på tv dør, de er jo mennesker de også, selv om de sitter på pidestaller og er rammet inn i gull og diamanter og det føles som om de bare er fantasifigurer i et land langt borte. Jeg kan dog ikke huske at jeg tidligere har fått tårer i øynene for noe sånt.

Whitney Huston har vært med meg siden jeg fikk min første kassettspiller en gang på tidlig 80-tall. Jeg kunne alle tekstene hennes utenat, jeg hadde plakater på veggene, både hjemme og på hytta, og jeg drømte om å bli like flink til å synge som henne. At livet hennes gikk litt i gal retning la ingen demper på min beundring – alle kan trå feil her i livet, det gjør dem ikke til dårligere mennesker. Stemmen hennes kan uansett ingen ta fra henne – og heldigvis finnes hun i cd-samlingen min til evig tid.

Ha en fin dag der ute, enten det er morsdag, hviledag, minnedag, sørgedag, lekedag eller bare en helt vanlig søndag!

5 kommentarer om “Fru Godsøndag

  1. Vet du øya mine bare flomma over de, da jeg så det på Tv da vi kom hjem – jeg vet ikke at jeg var sånn super fan, men hun er vel av de idolene i min generasjon som virkelig satte preg på oss hva – huff – har vært inne på et par andre blogger med bilder og tekst til til henne og øynene har flommet over hver gang!!
    det ser ut som det er regne mormor og de åtte ungene stemningen der – skulle likt å sett spanjolene kose seg sånn ute en kald snødag-) Ikke for det – det har vært kaldt på oss i dag også!!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s