Fru I farta igjenÅhoooi (som vi sier i Oppdal) for et vær! Jeg trodde det var det å begynne på jobb igjen som var det som utløste høstfølelsen, men det er kanskje ikke bare det? I dag er det i alle fall skikkelig rufsete, og jeg husket – i det jeg tok på meg støvlene for å løpe til bussen, at jeg hadde glemt å skylle av sommerens friluftsaktiviteter.

Det vil si at jeg nå sitter på bussen med støvler fulle av fiskeblod og sauebæsj. Jada, jeg sitter bakerst, helt inntil vinduet, og later som om jeg er usynlig. Litt vanskelig i den store, røde Helly Hansen-regnallværsjakka som egentlig er forbudt å bruke til noe annet enn fisketurer og andre turer, men det tenkte jeg heller ikke på da jeg løp ut døra i all hast. I dag får Folket ta meg som jeg er. I det minste er jeg ren og pen og normalt kledd under all regnbeskyttelsen, det er da også noe.

I går hadde kjære konemor og jeg 3 års bryllupsdag, og det ble selvsagt feiret med champagne og god middag, noe som muligens er utløsende faktor for min lettere forvirrede tilstand i dag. Det hjelper heller ikke at jeg i natt har drømt om aliens og andre skumle ting – antagelig fordi jeg så et naturprogram om nebbdyr fra Australia (den skumlingen som angrep i drømmen minte faktisk veldig mye om det dyret) I tillegg leser jeg en Mo Hayder-bok for tiden, og hun er jo ikke akkurat sparsommelig med detaljene. Dette kombinert med min livlige fantasi gir kokoresultater, så i dag vil jeg bare advare mot meg selv. Jeg tror dog en god kaffekopp eller to vil få meg ned på jorda igjen (Kaffe virker alltid! Det er faktisk helt fantastisk. Hva skulle vi gjort uten kaffe?) så om et par timer er jeg sikkert helt meg selv igjen.

Mens jeg venter på at det skal skje, skal jeg sitte her i busshjørnet mitt og drømme meg bort tilbake til bryllupet vårt, tre dager til ende i vakreste Utistu på Oppdal. Nydelig vær, nydelige folk og nydelig stemning. Et minne for livet som er vel verd champagne en gang i året, selv om det er midt i uka.

Kjærligheten skal man alltid ta seg tid til å feire!

Ha en god dag! 🙂

2 kommentarer om “Fru I farta igjen

  1. Oj – gubben og jeg hadde også 3 års bryllupsdag i går 🙂 Vi har vært kjærester i 21 år og giftet oss på dagen 18 år etter at vi forlovet oss. Ting tar tid 🙂

    Og kjærligheten må feires, men det ble vaffel i stedet for champagne …… dårlig valg! Vi tar det igjen til helga 🙂

    Nyt kjærligheten og livet 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s