Fru Leopardmønstret


Og så jeg som har fullstendig allergi for alt som har leopardmønster… Nå ser jeg ut som en! Jeg skulle være så lur å stripe håret selv, for det har jo gått så bra tidligere (og ettersom jeg har måtte spare litt penger i år, har jo nøden lært naken kvinne og spinne må vite) men denne gangen gikk det rett den veien høna sparker. .

Selve fargen på stripene ble slett ikke verst, men noe rart skjedde i fronten (SELVSAGT! Hadde det vært bak hadde det jo ikke vært en SÅ stor krise).. det ser litt.. spettete ut. Lækkert. Jeg må vel rett og slett ta meg en øyeblikkelig hjelp-time hos en ekspert.

Det er bra det er luesesong! Kanskje jeg må gå til innkjøp av en som på bildet likevel, selv om jeg ser ut som en forvokst grizzlybjørn krysset med Davy Crockett. Bedre det enn en leopardmønstret tulling kanskje.

Selvgjort er altså IKKE alltid velgjort.

God tirsdagskveld! 🙂

En kommentar om “Fru Leopardmønstret

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s