Fru Aficionado


For en fantastisk start på dagen! Jobben min har 20-årsjubileum i år og i den forbindelse har hele hurven blitt invitert på langhelg til BARCELONA! Og så jeg som trodde at jeg ikke kom til å få oppleve den byen flere ganger, etter at svigers flyttet derfra til sør-Spania, så feil tok jeg altså. Og takk for det! (Joda, selvsagt kan vi dra dit fordiom, men nå har vi jo vært der så mange ganger at det er greit å finne nye stier og yndlingssteder.)

Vi skal bo litt utenfor byen, på en gammel vingård fra 1800-tallet som er gjort om til et slags kunstnerkollektiv, omgitt av vakre olivenlunder og vingårder ved foten av Montserrat. Dette blir en HELT ny opplevelse for meg i alle fall, og jeg gleder meg så jeg nesten får reisefeber allerede. Litt tidlig det kanskje, det blir en lang vinter om jeg skal ha reisefeber helt til juni. Nå kommer det heldigvis både jul, bursdager, påske og 17-mai i mellom, så jeg skal vel klare å holde ut. Men bare nesten.

Kanskje jeg nå skal gjøre alvor av å lære meg Spansk? Jeg burde jo gjort det for lenge siden, men det er enklere sagt enn gjort. Jeg greier jo å gjøre meg forstått på en eller annen måte, men det hadde vært ganske digg å kunne prate det ordentlig. Jeg kan jo begynne med å tvinge konemor til å snakke Spansk med meg en time om dagen? Jeg skal tenke over saken.

Mens jeg tenker skal jeg drømme meg bort i bilder og bøker og filmer og alt som er av kultur og trivelige ting man kan fylle hodet med, sånn at jeg overlever kulda i år også.

Herlig! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s