SO(ME) in love!

For dere som kjenner meg, vil jeg nok fremstå som veldig forutsigbar med dette innlegget. Det har seg nemlig slik at jeg møtte to venninner i går etter jobb og disse venninnene har jeg fått gjennom sosiale medier. Som den gladkristne frua jeg er så gir jo akkurat slike møter så mye energi og inspirasjon at det MÅ bli et blogginnlegg av det.

Jeg har jo skrevet side opp og side ned om hvor mye jeg elsker sosiale medier, men jeg vil bare si det EN gang til. Sånn at dere som enda ikke har forstått nytteverdien av å henge på nettet, forstår hvorfor så mange av oss gjør det.

Man møter folk! Man møter folk i diskusjoner og i kommentarfelt. Man kommenterer og man kommuniserer, man liker hverandre (eller ikke) og liker man hverandre så blir man venner. Har man først blitt venn på nettet, er veien veldig kort til å møtes i levende live – på seminarer, på bloggtreff, på kafe, i kassakøen på super`n, i jobbsammenheng. Man stopper, man hilser, man skravler, man deler en kakebit og vips så har nettverket blitt større og du en venn rikere.

Denne kaka delte jeg ikke med jentene i går, den delte jeg med kona mi da vi var på sightseeing i Moss før helga. Den var hjemmelaget og nydelig og har du ikke vært på Farbror Melkers Cafè før, synes jeg at du skal ta en tur innom hvis du er i området.

Nu vel, det var en digresjon. Og en liten gratis reklame – selv om det ikke når ut til hele verden. Det er tanken som teller, og når det kommer til godsaker er det særdeles viktig å spre budskapet om hvor de finnes.

Tilbake til sosiale medier og mitt kjærlighetsforhold til disse. Jeg har jo full forståelse for at noen rett og slett ikke er INTERESSERT, ikke liker å være sosial eller ikke har tid, men tid bestemmer man litt selv. Er du keen på å bli kjent med nye folk, få en ny hobby, en ny jobb, nye kontakter, nye meninger, nye impulser, nye tanker, nye muligheter så ligger dette faktisk rett foran nesa di.

Jeg har ingen barn og jeg trener ikke med mindre noen tvinger meg – jeg har dermed all mulig fritid i verden til å bli kjent med alle de fantastiske menneskene som befinner seg der ute.

Takk for det.
Og takk for at jeg har evnen til å finne gull og diamanter blant gråstenene.

6 kommentarer om “SO(ME) in love!

  1. Hurra for sosiale medier. Jeg har fått et helt nytt nettverk, og nye venner her i Tromsø takket være twitter. Gøy. Synes og at twitter er gull når det gjelder å følge med på faglige ting, diskusjoner osv. Men til tider kan det bli mye fjas. Jeg har også møtt noen twittervenner live, og vi har jevnlig kontakt her i Tromsø

    Liker

  2. Det var så fint å se deg igjen i går, og tusen takk for fine ord i bloggen din! Jeg elsker også sosiale medier, menneskene internett har gitt meg, vennskapene som er bygd og all kjærligheten. Digger deg, sprudlefrua!

    Liker

  3. Takk for daten i går, du fine energibombe av et menneske! Et kafémøte med deg, og vips – energi nok til hele uken! 🙂 Lurer på om man kunne gitt en dose deg på blå resept, så hadde mange av verdensproblemene her til lands løst seg helt selv 🙂 Og ja, sosiale medier ER fint, og når man fokuserer på alt gullet man finner, så er det jammen greit å se gjennom fingrene på litt sutrete statusoppdatering eller annet man kan klage over. KLEM

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s