Fru Prosjektlederliv

Prosjektlederne hadde sommerfest i Askelien i går og sola beæret oss med sitt blide åsyn til den forsvant i horisonten og vi måtte tenne stearinlys og krølle oss inn i pledd mens vi fortsatte å skravle, drikke bobler og kose oss ute.

Jeg glemmer ofte viktigheten av slike sosiale sammenkomster utenom arbeidstid og kontorlokaler. Det å møtes i en annen setting enn den vanlige og spise sammen, drikke vin, snakke om andre ting enn prosjekter, trafikkering og fremdriftsplaner er faktisk veldig godt!

Når man i tillegg jobber sammen med så fine jenter som det jeg gjør, bør man egentlig legge inn faste «utenomarbeidslige treff» for å huske at vi er noen andre enn de flittige maurene som sitter foran pc`n med bekymringsrynka, løper rundt i gangene, prater i telefonen og gestikulerer med armene, tegner og forklarer og klør oss i hodet.

Vi er privatpersoner også. Privatpersoner med morsomme historier, familier, hobbyer, tanker, meninger og humor. Ikke det at vi aldri ler i arbeidstiden, tvert imot – noen ganger må vi bare snu ryggen til hverandre for å konsentrere oss om det vi SKAL gjøre, men det blir noe annet etter klokka fire –  uansett hvor bra man trives på jobben.

En av jentene skal dessverre slutte og vi trenger en ny kollega. Har du peiling på prosjektledelse, digitale medier, redaksjonell jobbing, kommunikasjon, teknologi og i tillegg er strukturert og har et godt hode, ligger stillingsannonsen HER.

Mens du skriver søknad skal vi le av denne fantastiske sms-dialogen for n`te gang,  fakturere, skrive tilbud og planlegge neste uke:

GOD HELG! :=)

En kommentar om “Fru Prosjektlederliv

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s