Fru Juniglimt i Oslo

Jeg pleier å gå gjennom blomsterhavet på Stortorget bare for å se på alle blomstene, kjenne på luktene og drømme meg bort. Den som hadde hatt et drivhus, der skulle jeg hatt SÅ mye fint – og godt! Neste sommer kanskje. Jeg kan bygge det selv? 

Ullevål Stadion. Jeg synes dette var så fint et bilde på Norge – eller Oslo i alle fall, med t-banen og syrinene og ledninger og bygninger. Oslo ER en hovedstad, men du skal ikke mange meterne utenfor bykjernen før du føler at du er langt på landet. 

Storgata etter et regnskyll. Himmelen ble blå igjen og folk smilte. 

Høyblokka. Presenningen som har dekket blokka de siste månedene ble fjernet her om dagen, og vi fikk se hvordan det var under. Ingen glass i vinduene og åpent tvers i gjennom. Det er litt av en jobb de har, de som skal reparere dette..
Den 22 juli 2012 stoppet tiden. Klokka har blitt reparert og i dag ble den heist opp igjen, til stor glede for oss som sitter og ser ut på dette bygget og lever livet etter hva den viser. 
Oslo altså. 
Jeg blir nyforelsket hver vår og sommer. 

14 kommentarer om “Fru Juniglimt i Oslo

 1. isn`t it ironic, vi har campingvogn og spikertelt på Bresgården:-)
  Og jeg var russ i 1992, og det tror jeg du var også, ifølge noen andre russ fra 20 år tilbake i tid…herregud…leeenge siden…

  Liker

 2. Men i alle dager, SÅ stor er verden! 😉
  Jeg var russ i -92 ja, på Tingvoll – var du også? Jeg prøvde å dra igang et treff men det var dårlig med oppslutning, så jeg droppa det. Kanskje jeg prøver igjen når det er 30 år siden? ;D

  Liker

 3. Jepps, jeg var Tingvoll-russ-92. Og på russedressen sto det: Tingvoll-stedet gud glemte… Så jeg var ikke SÅ ivrig på å være der og feire! All fritid ble tilbrakt på Smøla;.)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s