Fru Hjerteglede

Det ble selvsagt kjærlighet ved første blikk og som målestokk kan jeg si at da Den Lille Prinsen var 8 dager var foten like stor som tommeltotten min. Et fantastisk lite barn, selvsagt den vakreste på jord og jeg gleder meg til å se denne lille karen vokse opp. Som tante skal jeg sørge for at han får lære seg alle tjuvtriks som er å oppdrive – og overøse ham med kjærlighet og klokskap. 

Mormor 84 år – og jeg blir aldri for gammel til å holde henne i hånden. 
Besten 89 år og gleden er en boks med krumkaker i bursdagspresang.

Snø i barndommens dal 3. juni 2012. Det er på dager som dette jeg er glad jeg bor her i Asker – selv om jeg nå veldig gjerne skulle hatt makt til å flytte rundt på kartet sånn at avstanden ikke var så lang.

Regnbuen hilser sine barn velkommen hjem igjen! 
——-
Gode dager, et nydelig tilskudd på familietreet, en hjertegod klem av besteforeldre, en umistelig familie og ei nybakt tante som har hatt klumpen i halsen hele helgen. 
Akkurat som det skal være.
God søndag ønskes!

2 kommentarer om “Fru Hjerteglede

  1. Du VAR jo den første til å introdusere Magnus for glitter-makeup! Han glitra hele lørdagen 🙂 neste blir vel en tiara ;P

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s