En mening med livet

Det er så veldig, veldig fint og viktig at Konemor har funnet noe hun virkelig brenner for.

Å bli ufør var en stor, vond og tung overgang. Hun har jobbet og vært i farta siden hun var i midten av tenåra, men så sa kroppen stopp.

De som tror at det er koselig å være ufør og ha all tid i verden til å gjøre hva man vil og samtidig få lønn fra staten for å bare ha fri, må tenke seg om. Å ikke ha muligheten til å delta i arbeidslivet med alt det innebærer av mestring, sosialt, opplevelser og mening, er en stor belastning.

Det å bli ufør er en tung prosess som kommer på toppen av det å få livet snudd på hodet. Det var ikke dette som var planen, men livet kommer i mange varianter og noen ganger med store endringer, og når hun nå sitter ved det gamle skattholdet og tegner kjøkkenhagen og noterer hva som er plantet hvor og når, og jeg ser at hun er lykkelig, da har alt likevel en mening.

Hvis man ikke kan gjøre det man hadde bestemt seg for å gjøre, må man finne noe annet. Det i seg selv er også en stor prosess, men er man glad i livet – på tross av motgang og helse som ikke fungerer, så finner man nye veier man kan gå på.

Kjøkkenhagen har blitt hennes nye vei, og den blir til i det tempoet og i den mengden som fungerer for henne. Hver eneste lille potet og og nye skudd er som et nytt familiemedlem, og blir tatt imot med jubel og omtanke.

Livet vokser og går videre.

Selv på tunge dager.❤️

XXX

Fru Perez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s