Innsatsvilje

Årets siste innsats i kjøkkenhagen!

Konemor har satt i gang litt av et opplegg. Hun har begynt med egenkompostering av matavfall, hun bruker alt løv (endelig føles det fornuftig med alt det som havner i hagen vår fra de store trærne på andre siden av gjerdet!), gressklipp, ugress, avklipte greiner, aske fra peisen og alt annet som kan resirkuleres , og blander det inn i jorda.

Og hun leser og lærer og prøver og feiler.

Årets avling besto av potet, gulrot, salat, bønner, løk, sukkererter og spinat, og neste år blir det enda flere godsaker.

Hva jeg bidrar med? Muskler. Det trengs nemlig, det er litt av en jobb å samle sammen alt som skal brukes og gjenbrukes og å snu jorda flerfoldige ganger i året.

Jeg er så glad for at hun har fått seg denne hobbyen! Ikke bare blir det gode måltider av det, jeg ser også hvordan hun blomstrer stolt i takt med alt som spirer og gror, i tillegg til at hun (og vi) bidrar med det vi kan for Moder Jord.

Å ha noe verdifullt å fylle dagene med er noe av det viktigste som finnes. Selv om hun ikke kan delta i arbeidslivet lenger, kan hun fortsatt delta i livet og føle seg nyttig, de dagene hun våkner og har krefter til det. Alt går i hennes tempo.

Sterke, flinke kona mi. Hun er som en løvetann: Gir seg aldri. ❤️

XXX

Fru Perez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s