Privat!

Det er en ting jeg har lagt ekstra godt merke til på mine joggeturer rundt omkring langs kyststripa vår, og det er at det stadig dukker opp nye håndlagede skilt med store bokstaver som roper PRIVAT.

Plutselig var dèt svaberget privat. Og dèn stranda. Og dèn bukta. For ikke å glemme kronen på verket: En pent klippet vei fra et hus og rett over en åker – der bonden har satt opp et skilt hvor det står «Her dyrker vi mat, vennligst ikke gå over jordet.» For alt jeg vet har de fått tillatelse til å lage veien, men når den tilfeldigvis ender i fjæra hvor det står et nylaget privat-skilt, har jeg mine tvil.

Snart er det ingen steder man impulsivt kan stoppe og ta et bad og legge seg ned og høre på bølgeskvulp uten å plutselig være på noens PRIVATE område. Det får meg til å frese!

Heldigvis gir fresingen utslag i ekstrem god fart når jeg løper, så aldri så galt at det ikke er godt for noe, men jeg skulle gjerne vært foruten. Jeg ville heller hatt fred i sjela og kommet meg frem i strandlinja langs hele fjorden.

XXX

Fru Perez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s