Fritt liv

Jeg har surra barføtt rundt i en måned. Jeg har nesten ikke tenkt på jobb. Jeg har nesten ikke tenkt på husarbeid. Eller på korona. På MÅ og SKAL. Jeg har vært innom «jeg burde», men slått det fra meg igjen.

Jeg har sovet lenge om morgenen og jeg har duppa av litt når jeg har følt for det. Jeg har bada, jeg har vært sosial, jeg har vært asosial, jeg har vært på fjelltur, skogstur, hyttetur, bytur, biltur, sopptur, rusletur, shoppingtur og joggetur.

Jeg har ledd høyt, jeg har grått, jeg har diskutert politikk og religion, drukket mer vann enn vin, kyssa kona mi, kosa med hundene og klemt på storfamilien.

Jeg har sett på serier, jeg har lest bøker og jeg har ligget i gresset med lukkede øyne og hørt på naturen. Jeg har møtt huggorm, rådyr, sau og ku. Jeg har opplevd en meteoritt. Jeg har utnytta alle solstråler og vært ute hver dag.

Alt dette har fylt opp livsgleda – og enda er det ei deilig uke igjen av ferien. ❤️

XXX

Fru Perez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s