Nedtelling

Et bilde av livet på landet en varm morgen i juni – og det er litt over ei uke igjen til mitt livs lengste sommerferie. Fem uker uten vekkeklokke, Teams og hjemmekontor skal bli ganske så ålreit.

Selv om jeg elsker hjemmekontor, så er det ikke verdens beste løsning når en bor på 59 kvadrat uten et eget rom for arbeidslivet. Det blir fort trangt når én sitter i møter og den andre må liste seg rundt.

Før i tiden ville jeg helst – av en eller annen grunn, ha ferie før eller etter alle andre. Da jeg oppdaget hvor velsignet deilig det er å ha ferie når alle andre også har det, var det ikke noe å tenke på lenger. Jo flere som har ferie når jeg har ferie, jo bedre er det. Spesielt med tanke på arbeidslivet.

Ferie er å koble ut kverna som til stadighet går i hodet. Slå av lyder og pling og plong. Senke skuldrene. Puste med magen. Glemme hvilken dag det er. Bruke tankene og hjertet på de som er nærmest. Slappe av så mye at du savner hverdagen.

Skru på den ekstraordinære og luksuriøse #denfølelsen.

Jeg gleder meg! Og det er bare sju hverdager igjen.

XXX

Fru Perez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s