Carpe diem

Vi satt ute og spiste middag i går, som vi har gjort hver dag siden sommeren endelig kom. Og så begynte vi å snakke om hvor fint det egentlig er, at denne tida bare varer noen måneder, for det tvinger oss nordboere til å leve her og nå og det har vi så godt av!

Vi har godt av å bli litt mer løssluppen, litt hyggeligere mot andre, litt mer impulsiv, kaste klærne og bli litt friere, ikke alltid følge klokka, slå av tv’n og sitte ute med ei bok i stedet, få noen fregner, ta en dukkert selv om vannet er kaldt, drikke morgenkaffe ute i pysj og med bustete hår og prate med folk som går forbi på veien.

Her og nå.

Vi vet aldri hva som venter rundt neste sving og da er det for sent å tenke «om jeg bare hadde». ❤️

XXX

Fru Perez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s