Flashback

Lauritz og jeg rydda på pikerommet mitt i går. Vi tok en titt på alle kassettene, skolebøkene, innleveringer og særoppgaver, en søppelsekk med brev mottatt fra hele verden, en skuff med kulepenner, en boks med gamle bilder, album, en stabel med ukeblader og en haug med andre skatter jeg har spart på.

Noen av dem sparer jeg fortsatt på, men det ble ganske ryddig, og det gjorde godt å bli kvitt noe av det. Jeg husker jo alt, det ligger lagret på den store disketten jeg har inni hodet, både på godt og vondt.

For å pynte litt ekstra, fikk 80-tallet flytte inn igjen.

Nå er alt klart til neste gang jeg kommer hjem. ❤️

XXX

Fru Pérez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s