Laber stemning

Hvordan det går med jogginga? Ikke så bra, faktisk. Takk som spør.

Etter å ha tilbakelagt 88 km totalt i januar, gikk det ned til 46 km februar og hittil i mars er jeg på 15.. Jeg har blitt tatt av «skal bare» og en million andre teite unnskyldninger.

Det måtte jo bare komme, kan man jo friste seg til å si, men det irriterer faktisk vettet av meg. Når jeg greide meg gjennom desember og januar som var både våte og kalde, er det vel ingen grunn i verden til at jeg ikke skal få ræva i gir nå som dagene er lengre og lysere. Men jo, tydeligvis.

Nå SKAL JEG BARE ta en kaffe og en ostebit, og deretter skal jeg tvinge meg selv ut og jeg skal bruke kroppen skikkelig! Jeg er den største idioten i verden dersom jeg lar dette momentet bare skli ut i gamle latmarksynder.

Så, nå vet du at ikke alt er helt perfekt og alt er på stell og jubel og rosa sukkerspinn og JUHUUU!

Kanskje det gir noen inspirasjon det også.

God lørdag! 🧡

XXX

Fru Pérez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s