Det går over!

Det er antagelig umulig å ikke bli påvirket av å ikke være fysisk sosial, kun jobbe hjemmefra og å ha begrenset kontakt med omverden.

Det har gått ganske greit frem til nå, men skal jeg være helt ærlig og ikke rosemale noe, så er humøret bittelitt dårligere enn det pleier å være. Lunta er kortere og den følelsesmessige berg-og dalbanen er helt klart mer til stede. Jeg må bruke litt mer tankeenergi og ta flere dypdykk inn i den delen av kroppen hvor solskinnet bor, for å finne de små tingene som får meg til å fokusere på at det ikke er så aller verst, tross alt.

Elleve måneder hjemme gjør noe med oss.

I dag våkna jeg og var skikkelig muggen. Og jeg HATER å være sur! De dagene det skjer, har jeg bare lyst til å grave meg ned under torva og bli der til det går over.

Til alt hell så er jeg gift med ei som vet at det hjelper at jeg kommer meg ut i friskluft, og heldigvis hørte jeg på henne i dag. Det var den tyngste runden siden jeg begynte å jogge, men det hjalp!

Nå er jeg meg selv igjen.

Og snart er det vår. ❤️

XXX

Fru Pérez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s