Leirskoleminner

Da jeg var ei lita jente på tidlig 80-tall, var jeg så heldig at jeg flere ganger fikk delta på leir på Solhøgda i vakre Ålvundfjorden på Nordmøre.

Jeg kom alltid smilende hjem igjen med nye brevvenner, forelskelser og opplevelser, samt ei leirminnebok full av fine sanger, koselige hilsner, historier, tegninger og kruseduller. Jeg vernet om disse bøkene som min kjæreste skatt.

Ett eller annet sted på min ferd gjennom verden med flyttelass, forsvant de, og jeg har savnet dem skikkelig.

I jula var jeg så frimodig at jeg sendte ei melding til han som var leirleder den gang, og simsalsbim, gitt – i går kom det et par bøker i posten. Selvsagt uten alle mine skriblerier fra åttitallet, men fullstendig gjenkjennelig likevel.

Nå skal jeg synge skikkelige Jesus-sanger for kona mi. Da blir hun SÅ glad! 😄

XXX

Fru Pérez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s