Realitycheck

I dag tidlig drømte jeg at en kollega sendte meg en e-post om at han var drittlei av at jeg helt sikkert allerede var våken og kanelbolleduftende og hadde jogga og vaska huset.

Jeg kan herved avkrefte dette. Ja, jeg er våken, men jeg måtte slumre alarmen i nesten en time før jeg kom meg opp. Og ja, jeg har vært ute, men det ble en kort gåtur på grunn av regn og hålke. Og kanelbolleduftende? Not so much. Tror faktisk jeg aldri har laga kanelboller.

Men vi fikk oss en god latter da jeg ringte kollega og fortalte dette, så aldri så rart at det ikke er godt for noe. Og selv om jeg stort sett poster positivt vinkla innhold, så ER min verden altså ikke bare rosa sukkerspinn.

Ingen er bare det du ser.

Men ja, jeg er skyldig i å se halvfulle glass kontra halvtomme.

Og takk for det.

XXX

Fru Pérez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s