Bring it on!

Neida, det skal ikke bli noe treningsblogg. Jeg har faktisk enda ikke begynt å kalle det jeg holder på med for trening, fordi det ordet gir meg dårlige assosiasjoner. Trening er forbundet med noe jeg MÅ gjøre, helst organisert og på faste dager, og det er forventninger fra noen knyttet til resultater.

Det jeg driver med er jogging. Helt frivillig og på eget initiativ. Ingen forventninger. Bare gøy. ENDELIG har jeg kommet til det punktet hvor jeg synes at det er morsomt, og jeg digger at jeg faktisk bare kan ta med meg denna kroppen og løpe langs veier eller sprette over stokk og staur i skogen, uten å besvime av anstrengelse. Jeg kommer i form, går ned i vekt, får utløp for rastløshet og får frisk luft og røde kinn. Helt gratis. Helt frivillig. Helt enkelt. Helt uten noe annet fæncy utstyr enn gode sko og god sports-bh.

Jeg holdt på å besvime da jeg så hvor langt jeg hadde gått og løpt i 2020: 794,75 kilometer. (se bildebevis)

Nesten 800 kilometer! På et år! Jeg! Verdens største latmark! Det er rett og slett ikke til å tro. Men så er det sant!

Jeg er allerede i gang med nye kilometer for dette året. Jeg har bestemt meg for å løpe 3 ganger i uka og selv om det er et he&%%#¤%% å komme seg ut når det ikke er finvær, så gjør jeg det. Den faste runden er på fem kilometer, og er så innarbeidet i beina at jeg kan løpe uten å tenke på det engang. Kroppen bare tar meg gjennom løypa. Og så varierer jeg litt i helgene når jeg har tid til å være ute i dagslys og oppdage nye ruter.

Jeg har kommet så langt at hvis jeg ikke får sove, så jogger jeg en tur i tankene. Prøver nye løyper. Løper gjennom steder og byer. Opp bakker, over jorder, gjennom nabolag, ved sjøen, over fjellet. Fantasien kjenner heldigvis ikke sin begrensning.

Fullstendig galskap, men jeg kjenner på hele meg at det er helt greit.

Jeg er klar for nytt år! Bring it on!

xxx

Fru Perez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s