Sleng i tightsen

Det er helt oppriktig ikke til å tro, men hver uke løper disse beina mellom 2 og 3 mil. Jeg holdt på å besvime da jeg så det!

Jeg løper jo bare, og har ikke noe struktur eller system eller plan, men jeg har faktisk kjøpt meg en Fitbit for å sjekke kilometer pr tur, det er det moro å følge med på. Ellers er det ikke så nøye med monitoreringen.

Disse kilometerne legges selvsagt automagisk sammen i denne fitbitgreia, og da jeg så nøye på detaljene måtte jeg trippelsjekke. Flere ganger. Jeg vet jo at kilometer blir mil til slutt, men jeg hadde aldri i mitt liv trodd at jeg skulle komme hit!

Denne kroppen som ble bygd av ostepop og som var et tempel for min indre latmark.

Denne kroppen har faktisk fått sleng i tightsen.

XXX

Fru Pérez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s