Søndagstanker

Mari og Trond Viggo på Nitimen, spørsmålet «hva blir annerledes etter dette», bilder i avisene av hvor ren luft og rent vann det har blitt i verden på disse ukene, dugnadsånd og egoisme som store ytterpunkter, endringer, relasjoner, nye tanker, perspektiver.

Jeg trodde jeg levde i en spennende tid, men jeg visste ikke hva spennende var før alt ble snudd på hodet.

Konsekvensene av viruset er så store at jeg ikke greier ta det innover meg, men jeg jeg håper at samholdet, evnen vår til å bruke fantasien til å tenke ut nye måter å gjøre ting på og godheten vi nå ser, ikke forsvinner når vanlige dager er tilbake.

Jeg håper det er en evigvarende smitteffekt av viruset.

Verden over. ❤️

XXX

Fru Perez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s