Gode vibber

Bryggesleng på morrakvisten, mens jeg venter på båten som skal få meg trygt og kjapt til Oslo.

Jeg elsker at kollektivtrafikken finnes. Jeg elsker å ha «privatsjåfør» hver dag, suse forbi køene og sitte ved vinduet på båt eller buss og se på soloppgang og sjø og årstider og vær og en verden som våkner, høre på radio, smurfe rundt på nettet, lese e-post og forberede meg på en ny dag.

Helt stressfritt.

Gode vibber inn gir gode vibber ut.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s