Tingenes iboende faenskap

I går tenkte jeg på hvor heldig jeg er som aldri har punktert eller krasja inn i en stolpe i et parkeringshus.

Hva tror du skjedde i dag?

Jeg var på vei til jobb og hadde akkurat kjørt inn i parkeringshuset da det slo meg: Huska jeg å trekke ut ledningen fra strykejernet? Denne tanken gjorde meg skrekkslagen og jeg grubla så lenge at jeg havnet helt i toppen av parkeringshuset. Jeg skulle ikke så langt, det er ikke der jeg har parkeringsplass. Så jeg snudde bilen for å kjøre ned igjen, stadig med tankene på strykejernet – og rygga selvsagt rett inn i en stolpe så det sang.

Det ble ikke verdens største skade. Det ble en flott skrape og en løs skjerm, men ettersom dette aldri har skjedd meg før og jeg var så dum at jeg tenkte over hvor heldig jeg var, får jeg nesten bare takke meg selv.

Lærdommen får bli at det ikke er ALT man trenger være kjepphøy og takknemlig for.

God helg!

xxx

fru Perez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s