Grey på innsida

Dagen er grå å se på her jeg sitter på bussen og ser utover fjorden, men jeg vet at bakenfor skinner sola. Litt omvendt som meg i dag, egentlig. Jeg kledde meg i farger men føler meg grå på innsiden.

Ganske uvanlig.

Jeg er spent på hvilken indre kulør jeg har etter en kopp kaffe og når sola titter frem, men tipper den er lys og fin, som jeg vil at den skal være. Det er aldri en dag med kun én farge, og iallfall ikke en dag med kun grå.

Grå? Jeg er imot grå. På innsia? Jeg nekter!

At grunnen til grå er at jeg er dypt inne i sesong 12 av Greys Anatomy, at McDreamy har dødd og jeg har grått nesa sår og rød, at jeg aldri kommer meg til sengs, og når jeg gjør så drømmer jeg om operasjoner og fortvilelse – det har ingen sammenheng med dette.

Njet. Nix.

Okey, da.

Litt.

xxx

Fru Pérez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s