Firkløverlykke

Det er ganske morsomt å late som om jeg har en gjesteblogger, spesielt når det er en valp. (Det kan virke som om drømmen om å skrive en barnebok snart bør komme seg ut av hodet mitt og ned på papir..)  

Hei!

Jeg har flytta inn hos Birger og mødrene! Helt på ordentlig. Jeg het egentlig Zeb, men en dag da hu ene mora mi satt og ramset opp fine navn, fikk jeg så innmari glad og logrende hale da hun sa Lauritz. Hun sa at det måtte være et tegn, så da ble det Lauritz og jeg kommer alltid når de roper på meg.

De sier at jeg er den mest kosete de har møtt noen gang og jeg er litt sjenert og beskjeden, men jeg har veldig mye moro sammen med Birger-bror i hagen vår og så mange fine leker som vi har! Vi har til og med en gammel tøffel hver, som er LOV til å tygge på!

I går fikk jeg ny sele også, så nå har jeg altså flytta ordentlig inn. Jeg gleder meg til å bo her!

Hilsen Lauritz, snart 11 mnd. ❤️

Mphp

fru Perez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s