Morgenklubben

Morgenturen har blitt noe vi begge gleder oss til. Birger fordi tur er aller best i verden (nest etter kos) og jeg fordi jeg får fart på blodpumpa – uten å trene. (Og alle vet jo hvor allergisk jeg er mot trening.)

Opp klokka 0530, på med ull innerst og dun ytterst, knirkesnø, nysnø, ferske råsyrspor og frost i nesehårene. Når jeg kommer inn etter de aller kaldeste turene, føles det som om jeg har fått en skikkelig ansiktsoppstramming – alle sovemerker og rynker har glatta seg ut og jeg kjenner meg frisk og våken. Når premien etter turen i tillegg er å kunne gå inn på et helt nyoppuset og varmt bad og synge i den fantastiske regndusjen, ja da er livet ganske så ålreit.

Å ha hund må rett og slett være en av de aller beste reseptene for både fysisk og psykisk god form.

Jeg er klar for ny dag!

xxx

Fru Pérez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s