Fokus på en onsdag


Da jeg våkna i dag var strømmen borte. Alt var mørkt, det var kaldt både inne og ute og det snødde mye. Skikkelig irriterende vil nok ganske mange si, det fører jo med seg en del ekstraarbeid, men jeg synes faktisk at det var ganske trivelig start på dagen.

Stearinlys, fyr i vedovn, tur i snøkav med Birger, hodelykt foran sminkespeilet, friskt vann i springen, brød i skuffen og alle rutiner gikk som de pleier- med noen små justeringer.

Og vet du hvorfor det gikk så bra? Fordi strømbrudd går over!

Det er ikke slik hver eneste dag. Det er ikke dette som er hverdagen for oss heldiggrisene i Norge, og det skal vi være så innmari glad for – isteden for å bli grinete.

Vit hva du har.

Takk.

xxx

Fru Pérez

2 kommentarer om “Fokus på en onsdag

  1. Mulig det er meg det er noe gærnt med, men synes strømbrudd er litt koselig, jeg. Man må på en måte senke skuldrene litt. Men det er som sagt meg. Jeg er ikke avhengig av tidsbestemte rutiner og det hjelper nok på innstillingen min. 😉
    Lag deg en spennende dag. 🙂

    Liker

    1. Jeg skjønner deg godt jeg 🙂 Det tvinger oss til å ta det med ro og tenke annerledes. I dagens samfunn (som det så fint heter) går jo alt så fort og så på autopilot at vi har godt av en tvunget timeout. Ha en fin dag! :).

      Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s