Starstruck!

For meg er det viktig å av og til gå ut av det vanlige sporet, og det skjer gjerne etter inspirasjon fra folk jeg beundrer.

Bittelitt impulsiv og rastløs er jeg jo, særlig med tanke på ommøblering og HÅR, og jeg greier aldri slå meg til ro med én sveis. (Jeg kan nesten ikke forstå hvordan folk greier å ha den samme sveisen hele livet, faktisk – men skjønner jo at det er trygt og godt. Og sikkert praktisk, det må jo gå i en fei å ordne seg på håret etter mange år med øvelse på det samme.)

Men, altså. Det skjedde i de dager da jeg gikk rundt og funderte på hvordan neste sveis skulle bli, og så turte jeg ikke helt ta det store spranget og bare klippe alt. Skikkelig kort.

Det var før kona mi viste meg hva Rose McGowan hadde skrevet på Instagram:

«Hair does not make you. It’s more than okay to go against societal standards of beauty. I know I technically look better with hair, but I feel better without. Celebrate all the YOUS!”

Og som sagt (av henne) så gjort (av meg). Kort ble det. Og jeg feiret alle YOUS der ute, inkludert meg selv.

Det som var toppen av den berømmelige kransekaka, var at hun faktisk kommenterte på instagrambildet mitt – og da ble jeg så starstruck og så innmari glad og i flere dager elsket jeg internettet og dets uovertruffenhet over alt på jord.

Jeg elsker fortsatt Internett. Jeg er fortsatt litt starstruck. Jeg har fortsatt lyst til å dele alt mulig, selv om jeg snart er 47 år og noen helt sikkert mener at jeg burde slutta med det for lenge siden.

Jeg velger å gå min egen vei der også, jeg.

Og så elsker jeg sveisen min. Den perfekte luesveis og null stress med noe som helst.

Akkurat det jeg trenger før jul.

Det, og et heiarop fra Rose.

xxx

Fru Pérez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s