På riktig hylle

Det er litt over tre måneder siden jeg byttet jobb. Jeg gikk tilbake til «gamlekjæresten» og har ikke angret et sekund på det – og det er vel første gang i historien, hvis man tenker litt vidt på begrepet gammelkjærest.

Det sies at gresset er grønnest der du vanner det, og helt siden jeg fikk vite at gamlekjæresten ønsket meg tilbake, har hverdagen vært som ei stadig voksende blomstereng.

Når man er på feil hylle i livet, får man ikke levd ut potensialet sitt. Energien blir liten fordi den blir brukt til å late som, hjernen skrumper litt inn, du blir uinspirert, negativ og sur og grinete og er det noe som er bortkastet her i livet så er det vel akkurat å være det! Jeg hater å ikke være mitt hele og fulle jeg. Jeg liker meg selv best når jeg er blid og positiv og jeg hver dag kan gjøre det jeg tror er hensikten med livet mitt: Å være glad – og som konsekvens av det; gjøre en forskjell for noen.

Hvis man er glad innerst i hjerterota, går mye som ikke er helt tipp topp, ganske bra likevel, fordi grunnlaget er der. Hverdagene er det flest av, og enten du har endt opp med feil partner eller feil jobb: Det er dette ene livet vi har fått, og det er alt for kort til å ikke gjøre noe med det som ikke er tilfredsstillende.

Jeg leste en artikkel i Aftenposten her om dagen, om den såkalte «midlivskrisa» og den traff meg rett i planeten. Det er SÅ sant det Christine Irestedt Horne skriver!

«Men så skjer det noe. Midlife happens. Endelig innser vi hvem vi vil bli når vi blir store. Eller så innser vi hva og hvem vi ikke vil bli når vi blir store. Og så gjør vi noe med det. Vi slutter fred. Reinkarneres til et bedre selv. Våkner opp edru fra den postpubertale usikkerhetsfylla vi vanket rundt i for lenge.»

Tenk hvor mange dager av vårt liv vi bruker på å være misfornøyd med noe! Uten å gjøre noe! Takk og pris for at vi vokser på oss noen år etter hvert og finner ut at det GÅR an å endre på det meste.

For en ting er i alle fall helt sikkert: Det er ingen andre enn vi selv som kan gjøre noe med oss selv.

Jeg har funnet hylla mi. Jeg håper du har funnet di.

22007833_10159429352675010_2906551739724161258_n

xxx

fru Perez

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s