Som en gaselle, gitt!

I går var det forferdelig å måtte stå opp klokka fem. Det var like før jeg skulka, men så er det litt for irriterende at jeg ikke skal greie noe SÅ enkelt – det er jo det som kommer ETTER oppstandelsen som egentlig er det verste!

Jeg kom meg opp og ut i skogen. Løp langs sti og vei og over stokk og staur og synes alt fortsatt var like forferdelig – så derfor var overraskelsen stor da jeg våkna i dag og GLEDA meg til å løpe! Jeg vet. Jeg må ha blitt skada. Det er ikke normalt å våkne klokka fem og glede seg til å stå opp og komme seg ut, men det skjedde. Og det var digg. Og det var fint. Og vakkert. Og slitsomt. Og vondt.

Og tilfredsstillende.

Dugg på brillene, høyrød farge i ansiktet, vondt i beina av gammel stølhet (er ikke så flink til å tøye ut) og gisping etter luft…. Som sagt er jeg veldig, VELDIG glad jeg er alene.

Soloppgangen, fuglekvitter, lukt av sjø, et rådyr, ender, måker – og meg selv midt blant alt dette, som en gaselle i eget hode, men som en liten bøffel for de som bevitner mirakelet.

4,2 kilometer på 36 minutter. Jeg aner ikke hvor på «bra-skalaen» det ligger, men jeg er fornøyd. Pulsen er litt lav har jeg fått vite, så prøvde å få den til å fyke i taket i dag, men den stoppet på 168. Jeg får øve videre!

Men først en fridag. Takk og pris (for egen del) for utfordring i den måneden med minst arbeidsdager. For innsamlingsaksjonen sin del er det litt dumt, men det er tanken som teller, jeg løper alt jeg kan – og jeg håper jo at noen av dere som leser dette får lyst til å bidra også. Da har jeg oppnådd flere mål.

God onsdag! 🙂

xxx

Fru Pérez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s