Sprett i stega

Første uke av utfordringen er unnagjort og jeg har jogga/gått fort med staver totalt 13 km. I den store sammenhengen og for de som trener året rundt og hver dag, er jo dette det de spiser til en dårlig lunsj, men for en latmark som meg er det faktisk en god start.

Jeg fikk nye joggesko i bursdagsgave, som en ekstra motivasjon til å komme igang, og gjett om de funker! Jeg føler at jeg spretter avgårde, og det er ganske godt gjort når du er 178 cm høy og litt rund i formene. Man spretter vel ikke særlig mye da. Men inni meg! Inni meg er jeg fortsatt 14 år og sprek som en verdensmester.

Det hjelper på motivasjonen det også. Å lure meg selv til å tro at jeg er kjempelett og spretten og kjapp.

Fake it till you make it!

Noe som ikke er fake er at jeg har løpt inn 130 kroner til forsking på ME. Det er heller ikke så mye å skryte av i den store sammenhengen, men jeg runder oppover og regner med at summen i slutten av mai virkelig gjør en forskjell – både for forskningen og meg sjøl.

God fredag ønskes! 🙂

xxx

Fru Pérez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s