Ut av vinterdvalen!

Jeg begynte å rydde i klesskapet mitt i dag tidlig. Det er tross alt snart vår og jeg må pakke bort vinterklær og gjøre klart til varmere dager.

I kjent stil begynte jeg selvsagt på sju oppgaver samtidig og sperret meg selv inne i et hjørne. Mens jeg sto der og så på havet av klær, slo det meg at jeg egentlig er ganske aktiv til å være en så stor (og litt tjukk) latmark.

Langrennskisko. Gå fort på langrenn-klær. Gå kosetur på langrenn-klær. Telemarkskistøvler. Nikkers. Anorakk. Alpintbekledning. Klær for minusgrader. Klær for varmegrader. Sykkelbukse med padding. Gul sykkeljakke. Kort shorts. Lang shorts. Tights for tjukke dager. Tights for litt tynnere dager. Støttestrømper. Badedrakt. Seilebukse. Regnbukse. Singlet. Fjellturgenser. Sports-BH for rolig tur. Sports-BH for spurting. Hansker for stavgang. Sekk for lang tur. Kort tur. Løpetur. Skitur. Drikkebelte. Joggesko. Tursko. Asfaltsko. Fjellsko. Støttebandasje. Yogamatte. Sitteunderlag. Caps for solrike morgenstunder. Lue for kalde dager. Ull. Bomull. Stretch. Vindtett. Vanntett. Lett å få på. Hater å bruke. For stor. For liten. Elsker å gå i. Hoppetau. Gammelt som alle hauger. Arvet. Nytt.

Det er ganske ironisk at jeg er så bulkete i skroget som jeg er, med alt dette utstyret liggende. Men der var det magiske ordet: liggende.

Jeg må ut av vinterdvalen.

Jeg vil løpe og bråke som en liten traktor på stiene i skogen igjen! Jeg vil morgenbade! Gå i fjellet. Sykle. Gå med stavene. Yoga på plena. Sparkesykle. Seile.

Jeg vil ha livet ute i varmegrader!

Det er helt klart på høy tid å planlegge en ny «ut å trene før jobb hver dag»- utfordring.

I fjor hadde jeg en ego-kampanje i hele mai, for å beholde sommerkjolene i størrelse 44. (Greide det!) Året før hadde vil leid bobil i sommerferien og jeg ville ikke være grunnen til overvekt, så da var det bobilkroppen-kampanje i hele juni. (Greide det også!)

Hva det blir i år vet jeg ikke enda, men innspill mottas med hjertelig takk!

Mens jeg venter på snøfrie stier har jeg prøvd å få fart på våren og sola ved å impulsivt farge håret. Om ikke annet får jeg folk til å smile, og jo flere som smiler – jo varmere blir det.

Smart? Helt klart.

xoxo

Fru Pérez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s