Knappfullness

Jeg skal ikke skryte på meg opphavsretten til det fantastiske ordet i overskrifta, det så jeg først hos Eirin med de morsomme dialektsmykkene – men for en som elsker (og samler på..) fine ord og setninger, gikk det rett inn.

For hva er vel mer avslappende enn å sitte med knappesamlinga fra barndommen, se på alle skattene og drømme om hva de kunne blitt brukt til?

I tillegg til min egen samling har jeg ei mormor som også har samla litt for meg, og det begynner å bli noen esker etter hvert.

Jeg har alltid en liten plan for hvor jeg skal bruke dem, det er bare så merkelig at de ikke syr seg på plass selv! Til å være en gammel skatt, er de merkelig lite magiske i så måte.

I dag for eksempel, i dag skulle jeg endelig sy noen røde knapper i en grå cape – for å gjøre den litt mer fargerik. Tror du ikke knapphullene var for små? Selvsagt. Det betyr at jeg må ut på jakt etter nye knapper. Og slik blir samlinga større og større.

Og jeg får flere og flere «edelstener» jeg kan sortere og drømme om.

Dagens julekalender er gleden over å ha et snev av samlemani – som kan brukes som terapi.

Knappfullness, ass. I love it.

xxx

Fru Pérez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s