Fuzzi Wuzz FTW!

En tidligere kollega gjorde meg for mange år siden oppmerksom på hvor irriterende nupper er. Du vet, de små prikkene som på mystisk vis plutselig gror på klærne dine, spesielt på de du liker aller best.

Jeg hadde ikke fokus på nupper før den gode Merry delte sin frustrasjon over en morgenkaffe, men gjett om jeg siden har lagt merke til dem! Jeg har faktisk klær jeg gremmes over å bruke, på grunn av disse små uhyrene.

Her en dag kom jeg plutselig til å tenke på at jeg fikk en nuppefjerner til jul da jeg var ca 10 år. Ti år, eller.. hadde jeg ikke fokus på problemet i en alder av 40, hadde jeg det i alle fall ikke da jeg var ti, men nok om det. Tanken slo meg, og simsalabim – der lå det et stk nuppefjerner i handlekurven i en nettbutikk.

Noen dager senere dukket Fuzzi Wuzz opp på nærmeste Post i butikk, og selv om jeg vet at det å pakke ut ting er et fenomen jeg burde filme, hæsjtægge #unwrapping og legge ut på sosiale medier, så hadde jeg altså ikke tid til det. Beklager.

Av med papp og inn med batterier på ca rekordfart. Til mitt hell sto konemor der og hadde et angrep av nupper akkurat da – og om den funka? Holy macarony om den gjorde!

Dagens julekalender er gleden over at klærne mine har fått nytt liv, og selv om denne maskinen kostet litt over en hundrings og denne julekalenderen skal være gratis, så er utbyttet av den hundrelappen at minst en yndlingsgenser kan få tilnærmet evig liv.

(Og ja, jeg vet. Du har sikkert hatt en nuppefjerner hele ditt liv og synes jeg er helt unormalt treg i oppfattelsen – og jeg kan til dels bifalle, men nå har jeg i alle fall blitt så voksen at jeg har en jeg også.)

Og bare for å ha nevnt det: innlegget er IKKE sponset.

Og alt dette er faktisk veldig fine gleder å glede seg over!

God onsdag ønskes deg.

xxx

Fru Pérez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s