Pinnekjøtt!

I går hadde vi jentenes julebord, og tradisjonen tro var det pinnekjøtt på menyen.

Etter at jeg endelig oppdaget hvor godt det er (det tok meg bare 30 år) seilet det opp på topp tre-lista over yndlingsretter, og ettersom jeg er gift med ei som er over gjennomsnittet opptatt av mat og kokkelering, har vi selvsagt drevet litt research for å finne det beste kjøttet.

I år bestilte vi fra de flinke folka på Tyinlam, og det blir absolutt ikke siste gang! Vi har fulgt livet til sauene i hele år via Instagram, og det er veldig godt å spise noe som vi VET har hatt det så fint som disse. Frisk luft, grønt gress og mye kjærlighet. Det kjentes på smaken.

Det er litt vanskelig å velge bare en julekalenderglede i dag. Jeg har lyst til å nevne både godt vennskap, god dyrevelferd, god service (kjøttet kom med Valdresekspressen!) og god matlyst. Og ettersom det tross alt er min blogg, sier vi det sånn. Dagens julekalenderglede er alt dette.

Og det ga meg en ekstrajulekalenderglede på toppen: den helt gratis luksusen av å kunne ha mye å glede seg over.

xxx

Fru Pérez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s