Fredagspils

Det er ikke så ofte det er fredagspils etter jobb lenger, men når det skjer og jeg bli med, er jeg alltid like glad for at jeg prioriterte det.

Lave skuldre og løse tungebånd, oppdage nye utesteder i Oslo, dele litt mat ved et langbord og ikke minst: god stemning og mye latter!

Dagens julekalenderglede (helt gratis) er godt arbeidsmiljø – også utenfor kontordøra.

Å møte kolleger i en annen setting enn arbeid, det er like overraskende hyggelig hver gang. Det er hyggelig til hverdags, men utenfor jobb er alltid enda litt bedre – og det er faktisk ingen selvfølge.

Og selv om jeg helst drikker alt annet enn pils (i går fikk jeg feks en deilig Bourbon) er konseptet fredagspils gull verdt – fordi det får meg til å bli litt ekstra glad i de jeg henger sammen med over 40 timer hver uke.

Fredagspilsen gir meg energipåfyll og nye smilerynker!

Og bittelitt velfortjent vondt i hodet.

xxx

Fru Pérez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s