Julebrusforræderi

Jeg har alltid elsket E.C. Dahls julebrus og har ment at den er den eneste ene.

Jeg har – som trangsynt trønder – nektet å smake på de andre julebrusene på markedet og har vel strengt talt ikke noe grunnlag for å være så bastant som jeg er. Men du vet. Ignorance is bliss.I år vet jeg ikke helt hva som har skjedd, men jeg hadde antagelig et øyeblikk av frimodighet. Det et også mulig at jeg hadde et øyeblikk av fred i sjela for de evinnelige politiske avgjørelsene som jeg alltid må ta når jeg går i butikken: palmeolje, økologisk, kortreist, importert, ulv på kartong, antibiotikabruk, emballasje, dyrevelferd, Tine vs Synnøve, vegetarmat, sukker, kjøttfri mandag, plastikkpose… du ser tegninga?

Iallfall tok jeg med meg en julebrus fra Lillehammer & Hamar en gang jeg var på Kiwi, og tro det eller ei:

JEG ELSKER DEN!

Den er så god at jeg tror jeg aldri kommer til å elske Dahls sin like høyt igjen. Den er så god at jeg drikker den midt i uka – og jeg som egentlig har strenge regler for slikt.

Julebrusforræderi! Eller mytteri!

Samme kan det være hva slags ord som brukes om overgangen til fienden, jeg trøster meg med at Lillehammer tross alt et i nærheten av Trøndelag. Eller på vei til.

Litt i nærheten i det minste.

xxx

Fru Pérez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s