Overflod og arbeidslyst

Det første jeg tenkte på da jeg våknet i dag tidlig, var: «jeg har ikke en eneste ting jeg MÅ gjøre i dag!» Og da ble jeg bittelitt stressa… men så gikk det over.

I hele høst har vi rydda og styra og jobba og holdt på. Forberedt hus og hage på vinter, renska takrenner og pakka inn sommerting, skifta til vinterdekk, båret ved, rydda i bod – og sist men ikke minst: vi har tømt loftet. 

Huset vårt er bare 59 kvadrat og da kan man vel strengt talt ikke ha så mange eiendeler – men når man har et loft med omtrent ubegrenset lagringskapasitet – og undertegnede er en ikke akkurat beskjeden liten skrotnisse, da blir det godt brukt.

I løpet av høsten har Lions fått ca 500 bøker, en søppelsekk med cd-plater fra min technoglanstid på 90-tallet, en kasse med LP-plater fra konas glanstid på 80-tallet og en haug med DVD-er. Vi har fylt opp to Fretex-konteinere med klær, og vi har kvitta oss med søppel som i «hvorfor i all verden trodde jeg at jeg kom til å reparere den der?» 

Nå er loftet nesten tomt. Det som er der nå er det vi trenger: ski, julepynt, campingutstyr og sommerklær. (Og et par esker med gamle hemmeligheter som jeg nekter å kvitte meg med.) 

Ettersom jeg våkna og var arbeidsledig, ommøblerte jeg like så godt hele stua. Det er jo farlig å bare ta det med ro, er det ikke? 

Det er ikke uante muligheter på begrenset plass, men i dag fant jeg faktisk enn versjon jeg ikke har prøvd før! 

Strålende fornøyd med innsatsen, nå skal jeg servere meg frokost ved ny spiseplass. 

Lag deg en god lørdag du også! 


xxx

Fru Pérez 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s