På riktig hylle

Da jeg var i Spania nylig, skjedde det noe helt fantastisk. Bare det å være i Spania ei lita uke og bade og sole seg i nesten 40 varmegrader er jo helt fantasisk – men å oppleve noe fantastisk på toppen av dét igjen, hallo hva gir du meg?

Jeg fikk ei melding fra redaktøren i OPP, den ene lokalavisa i bøgda jeg kommer fra. Og der sto det noe slikt: «Kunne du tenke deg å bli en av åtte som skriver i spalten «Sett utenfra»?» Jeg leste en gang til. Så en gang til. Så leste jeg høyt for Konemor – og så ble jeg helt euforisk av glede!

Jeg forstår egentlig ikke helt enda hvorfor jeg ble så overveldet glad, det var jo verken Aftenposten eller Nobels fredspris som kontaktet meg, men det har nok både med tilhørighet og selvtillit og inspirasjon og anerkjennelse å gjøre – og det er ord som rommer mange følelser.

Det er altså ikke plassen og størrelsen på hylla jeg nå har fått som er avgjørende, det som er det fabelaktige er at jeg har fått ei hylle.

Om jeg bada litt ekstra den dagen? Selvsagt! Jeg sluttet også sporenstreks å røyke. Farvel, festrøyk. Jeg har ikke bruk for deg lenger.

Jeg har mer bruk for livet mitt.

Så glad blir en trønderbart av å få lov til å skrive i avisa! Foto: Lars Weimoth

xxx

Fru Pérez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s