En liten bulldoser

Det var ikke mye som minnet om åttitallets idol og stjerne Flo-Jo da jeg sleit meg gjennom skogen i dag. Det var vel mer en versjon av den ukrainske kulestøteren Tamara Press. Jeg digga henne også jeg altså, misforstå meg rett, det var bare et bilde for å illustrere den litt tunge følelsen. 

Snø, sludd, regn, klissklass på stiene og umulig å ha brillene på. Som en mysende muldvarp – eller en liten bulldoser, durende gjennom skogen så søla skvatt, med lua på snei og tanken «hvorfor gjør jeg dette, hvorfor gjør jeg dette» kvernende i hodet. 

Hvorfor gjør jeg dette? For å komme inn i den orange sommerkjolen? Virkelig? Og for å beholde garderoben min i størrelse 44? Tullete mål. Men det funker tydeligvis. 

Fire kilometer gjennomført. Fortsatt lilla i ansiktet. Litt støl i knærne, noe som sier meg at jeg må huske at jeg ikke er 20 år lenger og at jeg har sitti på rompa i hele vinter. Men det er jo så godt etterpå! Og så er det jo så moro å blogge igjen og å dele med andre! 

Jeg holder ut. 

God onsdag! 🙂 


xxx

Fru Perez 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s