PølsePerez til pers!

Nederst i posen med sommerklær fant jeg i dag en kjole. Krøllete og trist, kastet inn i forglemmelsen av ei sur kjerring som er alt for lat til å orke gå ned noen kilo for å kunne gå rundt i denne fargerike kjolen. Den er nemlig litt trang i ermene og over bysten. (Som det så fint heter) 

Nå skal denne kjerringa til pers! 

Jeg trenger utfordringer for å få ræva i gir. Gjerne tullete utfordringer med høy grad av selvironi. For to år siden var det #Bobilkroppen som fikk meg til å stå opp hver morgen i juni og jogge. Jeg ville ikke være være den som var grunnen til at bobilen vi hadde leid fikk overvekt. Jeg gikk strengt talt ikke ned noe særlig, men jeg var stolt av å ha gjenomført og jeg kom i bedre form. 

Vi har ikke leid bobil i år, men jeg trenger likefullt en utfordring. Jeg vil inn i kjolene mine! Jeg nekter å kjøpe nye. 

Den orange kjolen skal henge fremme som en daglig  påminnelse: I hele mai skal jeg stå opp tidlig og trene før frokost. Og spise mindre. Ikke minst. 

PølsePerez sine runde bulker skal få kjørt seg! 

Utfordring herved offentliggjort. 


xxx

Fru Perez 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s