Når den ene musa er borte

Da danser den andre musa på bordet.

Når konemor ikke er hjemme og skjemmer meg bort, da overlever jeg på pølse med lompe, kyllingvinger, brødskiver, salma og pottis. Hver dag. Nei forresten, nå lyver jeg. I går avanserte jeg og kjøpte noe ferdigmat som jeg varmet opp. Strålende innsats, om jeg selv må få si det.

Skulle tro jeg var en mann på 60 år som ikke kan bruke kjøkkenet.

Eller vaskemaskina. (Hun ville skrive ned en huskelapp til meg. Jeg har nemlig en tendens til å koke underbuksene. De blir litt slappe i strikken av det.)

daa96-moore_img_05

Huset er nesten helt rent (jeg har selvsagt bare sittet på det samme stedet i flere dager), Børre har fått lange turer (han er glad!), skittentøyposen tømt (og ingen feilvaskinger) og oppvasken er tatt (den ene koppen og det ene fatet jeg har gjenbrukt hele tiden.)

Velkommen hjem, kjære. Vi har savnet deg!

xxx

Pølse-Perez

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s