Bloggnerding

Jeg innrømmer det. Jeg savner å ha bloggen på Blogspot. Jeg ble litt nyforelska i WordPress på grunn av alle de flotte malene som finnes, men enden på visa er jo at jeg aldri finner et utseende som er bra nok. Jeg må stadig bytte fordi det dukker opp nye tema som var bedre enn det forrige og det blir jo bare tull! Hva skjer med gjenkjennelseseffekten til rosabloggen min da liksom?

Jeg savner oppdateringer fra bloggene jeg følger som lå så pent opplistet. Jeg savner å lett kunne søke i gamle innlegg. Jeg savner oversikten over mine innlegg.

Jeg savner rett og slett den gamle høyremenyen min.

Jeg savner interaksjonen med de andre bloggerne. Den har jeg helt mistet etter at jeg byttet plattform. Og akkurat den kontakten med de andre var jo litt av det som var morsomt med å blogge. Nå føler jeg at jeg bare snakker med meg selv, og det blir ikke særlig interessant i lengden. (Ikke for å undervurdere dere som faktisk har kommentert eller likt ting her inne i wordpressland, altså. Jeg setter STOR pris på det!)

Jeg vurderer å reversere. Ommøblere litt der ute i internettet igjen. Nå har jeg ommøblert hjemme og på kontoret. Det føles fornuftig at dette er neste steg.

Rastløs? Jeg?

Har jeg aldri hørt noe om.

Hva synes DU forresten? Likte du bloggen best da den lå på fruperezpersonlig.blogspot.no eller liker du den best nå? Hva er mest oversiktlig og leservennlig? Jeg regner med at de fleste leser på mobil og da er det vel antagelig ett fett hvilken plattform som brukes, men hvis vi tenker pad eller pc, store fine flater (som jeg liker best selv) – hvilken liker du best da?

På forhånd takk!

blogg

Slik ser den «gamle» bloggen ut på PC. Mye finere?

Smask!

fru Perez

En kommentar om “Bloggnerding

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s