Regjeringsraserianfall

Fant jeg nettopp opp et nytt ord nå? Jeg fikk i alle fall et slikt anfall i dag tidlig. Jeg ble rasende på regjeringen etter at det hadde bygget seg opp over flere dager. Jeg er så irritert og sint og forbanna og sur på alt det dumme og idiotiske de gjør at jeg faktisk skriver en sinnablogg om det. (Ja harru sett.)

Jeg har aldri engasjert meg så veldig i politikk, men jeg skjønner jo hvorfor nå. Det er fordi det meste har gått på skinner tidligere. Det har ikke vært noe vits i å hisse seg nevneverdig opp fordi alt har vært trygt og traust og til det beste for de fleste.

Nå skal gamlelandet selges, de rike har fått mer penger, enslige foreldre, uføre og arbeidsledige får mindre å rutte med, barn blir sendt ut av landet, vi kan suse rundt på det utrolig viktige kjøretøyet segway mens vi fryder oss over å kunne gå i butikker på søndager. Ironisk nok i friluftslivets år. Og så skal vi fortsatt ha en viss mulla i landet, bare at han skal sendes til ei lita bygd i Trøndelag.

Det eneste jeg foreløpig kan si at jeg applauderer fra regjeringa, er dagens åpning for dyrepoliti. Men det er vel kanskje bare en utspekulert taktikk fordi de har gjort så mye annet TULL? Skal de mykgjøre oss med dette?

Jeg får fnatt. Jeg irriterer meg så innmari over den gjengen med blåruss og smurfer, at jeg får magesår dersom jeg ikke slutter med det. Og når jeg tenker på hvor mange jeg kjenner som faktisk stemte disse blåbæra inn på tinget, da blir jeg sur. Jeg håper seriøst at de ikke sitter og applauderer all galskapen som syder ut av dørene på Løvebakken. Da må jeg vurdere flere ting.

Sånn. Pust.

Bilde lånt her: http://alegnasolutions.com.au/services/psychology/anger-management-therapy/

Bilde lånt her: http://alegnasolutions.com.au/services/psychology/anger-management-therapy/

 

Lettere temperert hilsen,
fru Perez

2 kommentarer om “Regjeringsraserianfall

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s